Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leendet

Jag fick tidigt lära mig att le mot världen. Nu måste jag lägga huvudet på sned som en cockerspaniel när jag ska in och ut genom en dörr. Mitt leenden är i vägen överallt, det skjuter ut som ett främmande föremål och slår omkull folk på gatorna.

Haha, det är inte ett dugg lustigt

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Connie
Läst 322 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-08-07 14:01



Bookmark and Share


  menspoeten
Du är magisk! Bra diktat!
2014-08-20

  Hon kallar sig poet VIP
hahhahahah jooo det är lustigt, en finurlig text som ...får det lite att kittla i läpparna och tankarna
2014-08-07

  Marita Ohlquist VIP
En festlig text men med en ledsen underton.
2014-08-07

  Ingrid Trolle
Bra skriftat!
2014-08-07

  louisegirl
Känner så väl igen..
Bra skrivet!
2014-08-07

    ej medlem längre
Folk är inte vana vid leenden, bara stressade, spända ansikten..
2014-08-07

  Lars Hedlin
Bra som attan...
2014-08-07

    Dan Myrbeck
Ja har problem med magen.
Läkaren sa:

- Vilken mage!!!

- Jaa, vi e ju i 8:e månaden!
2014-08-07

  M M Mannheim VIP
Det är det bästa att leenden sticker ut före allt annat.
2014-08-07

  Petter Wingren
Riktigt bra självdistans där.
2014-08-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Även jag tillhör de leende. De flesta ler tillbaka utom en del surbullar.
2014-08-07

  Angel of love
Håller med Bandy, väldigt glatt och härligt.
2014-08-07

    ej medlem längre
Haha! Jo, det är det! :P
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie