Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla skriver









Jag skrev till människorna
att månen är vacker
Jag skrev en dikt

Dikten ville visa dom en bild, ett fotografi
på själva månytan
men jag fick istället upp självaste Jupiter på linsen

Orden liksom växte och du sade att dina sinnen liksom blomstrade
inte som en äng utan som en hel kärleksförklaring.
rosor liljor och alla möjliga växter slog ut

Du sade att du sprang
och köpte färg
och hur du bombade hela duken med lycka

Jupiter badar i mörker
där finns inga blomstrande ängar inga ord
ingenting




Prosa av Lars Gullberg
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-07 20:11



Bookmark and Share


  i af apa
gillar...
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg