Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett plus ett plus ett är lika med noll

 

Ett liv
Utan
Ett verkligt liv

En själ
Utan
En verklig kropp

En dröm
Utan
Ett färdig mål

Är lika med Noll




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2014-08-08 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP