Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att ljuga är en bra metod

 

Att ljuga är en bra metod!
Att ljuga är en lurigt sätt att fly verkligheten

Man ljuger för sig själv
Och för andra!





Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2014-08-08 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP