Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lära för livet

En knut av oro

diffus

anande vågar inte se

känner men kan inte tyda

rädsla

ensamhetens skräck

utvecklingens smärta

lär av det som gör ont

gråter rädslans tårar

välkomnar din renhet

önskar min egen

Längtar




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-08 23:33



Bookmark and Share


  aol
Såsom en människa kan känna sej
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt