Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cypressträden




Det regnar en kall kväll. Jag upptäcker att dom håller på att montera ned husen nere vid gatan. De ska plantera cypressträd där. Vi får nog ställa bilarna nere vid strandkanten i dungen. Min utan hjul som ungarna målat fjärilar på, den har stått så länge vid gatans slut att kokongerna bildat ett hägn om den, så som stjärnor bildar kluster. Jag önskar att jag kunde bo kvar. Därför att jag älskar att höra när du sjunger i våningen bredvid. låter stjärnorna drömma genom gardintyget. hör din ljuva stämma natten genom.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-05 12:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En smekande sommarkänsla finns i dina ord. Som att sjunka ner i en fördjupning av tiden som lämnar små spår. Tycker särksilt om "låter stjärnorna drömma genom gardintyget".
2018-06-06

  överlevaren VIP
Ord som målar vacker bild i mitt inre.....ljuvlig läsning!
2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg