Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satmaran

Maran rider dig varje natt

får jag reda på att hon gör det igen

lovar jag att slå satmaran på käften

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Connie
Läst 1085 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-08-09 16:39



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Använd en hullingförsedd ridpiska i bredbladat läder det tar påna
2016-12-04

  Lars Hedlin
Yes go for it! ;)
2014-08-10

    ej medlem längre
gött!
2014-08-10

  Angel of love
Gillade denna väldigt mycket :)
2014-08-10

    ej medlem längre
Yes! Härligt!
2014-08-09

  aol
Hoppfullt, ler gillas,
2014-08-09

  Ingrid Trolle
Härlig go i dig!
Rätt att sitta upp
och rida barbacka
utav bara tusan...
2014-08-09

  Petter Wingren
Bra uppkäftig come back
2014-08-09

  louisegirl
Så bra!
Ta na bara ;)
2014-08-09

    ej medlem längre
Ord och inga visor!
Hon kommer nog aldrig igen efter såna hotelser...
2014-08-09

  Valter Örn VIP
HAHA det här va kul! Faktiskt aktuellt problem för mig. Maran rider mig varje natt. Kan du hjälpa mig!
2014-08-09

  Lehva VIP
:-)...
På na bara.
2014-08-09

  M M Mannheim VIP
Rida? Använder du damsadel?
2014-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie