Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel



luften är full av fragment
i jorden det glömda livet
vid sidan av blod och tystnade röster
och det finns inget lyckligt att skriva
bara det hjärtskärande

om vi bara 
ja om vi bara kunde höra dem
innan




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-09 17:58



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ja, om vi bara...
2014-08-16

  yoakimu
fantastiskt välfångat.
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP