Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILL SÅ GÄRNA VETA




Kan inte höra dina tankar


Vet inte vad du känner

Inte vad du tycker

Inte vad du vill



Snälla

Säg något


Innan det är för sent




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-08-10 08:23



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så träffande...här fångar du verkligen något medmänskligt vanligt. Enkelt om det svåra! Skickligt!
2014-08-22

  Åsa Njunjes
Skarpt!
2014-08-11

  walborg
Kraftfull uppmaning till uppriktigt möte
2014-08-10

  Lars Hedlin
Stark i längtaN!
2014-08-10

    ej medlem längre
Att vilja och våga är ibland inte samma sak.
2014-08-10

    ej medlem längre
Ja så mycket man kunde känna och veta, om vissa öppna upp sig mer.
2014-08-10

  Valter Örn VIP
Att tala öppnar upp för att förstå och kunna hjälpa och bistå en annan människa. Kommer att tänka på den gamla parianskulpturen "Kan du inte tala". Det lilla barnet sitter framför sin älskade hund och önskar att den kunde förmedla sina tankar.
Det är kärlek!
2014-08-10

  Alva Johnsson VIP

Att VÅGA
är att blotta sig.
Svårt för många
2014-08-10

  louisegirl
Ja sånt är svårt..
Bra förmedlat!
2014-08-10

  Lehva VIP
Kärleksfullt och ömsint. Vemodigt. ..
2014-08-10

    ej medlem längre
Stark Marita!
2014-08-10

    ej medlem längre
Väldigt jobbigt när man inte vet hur den andre vill ha det.
2014-08-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland vill man bara slå hål på skalet, för att se vad som finns innanför.
2014-08-10

  stig wikman
Okej , Marita .
Jag kommenterar
din text.

FÖRLÖSANDE
UNDERBAR ÄR DEN.

KRAM. ( ska jag säga något mer )
2014-08-10

  Angel of love
Fin vädjan.
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP