Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi väver våra drömmar

 

Solen 

sträcker ut sina

gyllene armar

 

Vinden

flämtar efter

nya andetag

 

Molnen

fäller sina

sista tårar

 

Det blir en

vacker dag

 

Även på platsen

med katedralen

 

för fångna minnen...

 

Där inga svar finns 

 

Kanske hittar jag dem i stunderna

med dig

 

När vi väver nya drömmar

av kärlek, solguld och glädje

 

Med vävstolarna i våra nyfunna hjärtan

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-10 09:29



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Snyggt!
2014-08-16

  Lars Hedlin
Härligt underbart!
2014-08-10

    ej medlem längre
så fint så!
2014-08-10

  anits VIP
Underbart och berörande skaldat!
2014-08-10

  Angel of love
Otroligt vackert, blir rörd av dina fina ord.
2014-08-10

  Teresia Ridell
Mycket vackert !
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP