Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snödroppar på din kind








Var är överallt
Hur är det där

Överallt ligger inom en armlängds räckvidd
jag står i mittcirkeln

Alla kommer mot mej
dom är överallt

Att känna sej osynlig och vandra
längs dödskuggans brant

och sedan hoppa över till nästa vintergata
där vi en gång kysstes du och jag

vid ett grönskande träd
här var det evig vinter

Överallt snöade det
men där i mittcirkeln
omfamnade vi varandra

osynliga
förevigade
snödroppar på din kind




Prosa av Lars Gullberg
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-10 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg