Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valår

Finns det någon
som kan tolka samtiden
dra slutsatser inför
framtiden

Som med orden
kan samla människor
för det fortsatta samhällsbygget

Idag finns ingen berättare
bara retorik




Fri vers av AA VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-11 00:43



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Exakt. Jag röstar på dig.
2014-08-14

  Angela Bohlin VIP
Klockren!
2014-08-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Du har så rätt!
2014-08-11

  M M Mannheim VIP
Det är bara att rösta på........?
2014-08-11

  mickech
Ja, visionerna saknas i debatten, det övergripande målet med politiken.
2014-08-11
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP