Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spel ombyte

 

I mitt liv har jag har spelat mig en MÄNNISKA!
Så många gångar

Alla gångar VANN mitt fiende

Existensen är öga för öga!
Och absolut inget annat

Jag fick nog!
Jag har lärt mig nog!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2014-08-11 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP