Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De tomma rum som har plats för alla

 

De,
Eviga tomma rum i mitt hjärta
fylls inte längre med kärlek

De
Oskrivna ord i mina texter
Vilar inte längre i frid och fred

De,
Tysta dagar i mitt liv
Fylls ej längre med männsikovärme

De,
Tomma rum i mitt hjärta har plats för alla
Medan alla andra har fullsatta rum och har ingen plats för mig

Min tomma rum
Är mina egna
Är min existens




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2014-08-11 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP