Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till min farmor som nyss gick bort


Ner mot källan möter Du ljuset



Dimman lättar

Ser Dig vandra över ängen

Daggen glittrar

Ner mot källan möter Du ljuset
Friden sänker sig i våra sinnen
när vi vet

att Du äntligen har fått
lugn och ro

Helena 2014-08-05




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 385 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-08-11 13:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snygga rader...
2014-08-12

  Lärling
Mycket fint!
2014-08-12

    Birgersdotter VIP
Vacker kärleksfull hyllning

2014-08-12

  stig wikman
Sååååå
vackert Helena.

KRAM
TILL DEJ FRÅN MEJ .
2014-08-11

  anits VIP
En mycket vacker hyllning till din farmor!
2014-08-11

    ej medlem längre
En mycket fin hyllning.
2014-08-11

  bumerang
Odramatisk vilsam text
om ett svårt ämne.
Du behärskar konsten.
Kram!
2014-08-11

    ej medlem längre
Så fint skrivet, inte en överflödig mening.
2014-08-11

  Teresia Ridell
Mycket vacker hyllning.
2014-08-11

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint du skriver...mjukt och vackert...underbar känsla i orden...
2014-08-11

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, den poetiska hyllningen !
2014-08-11
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW