Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd för döden

Jag är rädd för döden.
Vad är jag rädd för?
Ingen har någonsin kunnat tala om vad det finns att vara rädd för.
Varför är jag då rädd för döden.
Nej, jag är inte rädd för döden, jag är rädd för att dö.
Jag vill inte att det skall vara sant att jag inte ska finnas mer.
Men det är sant och vi kan inte göra något åt det.

Så det är väl lika bra att passa på att leva nu innan det är för sent.




Övriga genrer av Johan Lidberg
Läst 517 gånger
Publicerad 2004-08-30 10:52



Bookmark and Share


    Johannes_ny

2004-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lidberg
Johan Lidberg