Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goddag yxskaft

- Det här var ju inte roligt.

- Nä fan, tvärtom.

- Vaddå? Var det roligt?

- Nää!

- Nä, säg det då.

- Vaddå?

- Att det inte va roligt.

- Jag sa ju det.

- Jaha!




Övriga genrer av Johan Lidberg
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-07-06 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Lidberg
Johan Lidberg