Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna upp en sekund!

Mitt i det jäktade trampet stannar jag upp....................






Stående på ett ben betraktar jag allt omkring mig.
Närvaron som annars fläktar förbi utan notis, blir påtagligt varm.
Jag ser livet omkring mig, andas och ler.
Fortsätter steget jag började på, men med insikt.

Stanna upp ibland, för annars har du inget att berätta för dina barnbarn.




Fri vers av Johan Lidberg
Läst 606 gånger
Publicerad 2006-01-05 13:27



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Så sant..vi människor måste stanna upp ibland..
och landa, kunna njuta av det som är just nu.
Tänkvärda ord fint förmedlade med dina ord.
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lidberg
Johan Lidberg