Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan aldrig ändra på en människa, men en människa kan ändra sig.


JAG

När du väntar...
När DU väntar....
Då väntar du på mig....på att jag...att jag ska bli som du vill!
Men jag! vad väntar jag på?
Jag väntar inte....jag letar...jag letar efter mig själv.
Inte mig själv som du vill att jag ska vara, utan som jag vill vara.
Du får leva med mig som jag är..... eller inte.
Jag gör så gott jag kan men måste vara den jag hittar,
den jag är......den jag är..




Fri vers av Johan Lidberg
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-07-05 19:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
häj bäjsängä
2006-11-20

    Moonrose
Den var väl bra.....
2006-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lidberg
Johan Lidberg