Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan tro att jag är sjuk eller så men det är trots allt bara ord........


Så stilla

Jag ser henne ligga naken på sängen, så vacker, så stilla.
Min blick vandrar från fötterna, långsamt uppåt rör sig blicken och stannar för en sekund vid hennes sköte.
Jag fortsätter uppåt över den platta magen, brösten så runda och perfekta att jag är tvungen att hejda mig för att inte ta på dom.
Långsamt uppåt över halsen, hakan, den halvöppna munnen, näsan och ögonen. Du vackra. Så stilla.
Jag vänder mig om och skriker....................

Innan jag vet ordet av har jag mitt huvud mellan hennes ben. Det smakar så gott, så gott. Jag tar tag i min styva lem, leker med spetsen vid mynningen innan jag tränger in. Jag knullar som en besatt och sprider min säd både i och över henne.
Jag faller ihop över henne och gråter.

Hon är så stilla.




Hon är fortfarande död....................




Fri vers av Johan Lidberg
Läst 639 gånger
Publicerad 2006-07-07 15:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alltså VAR trycker man för att anmäla folk? denna äcklar mig! detta är.. öehhmm.. alltså. typ. detta gör folk uppretade och upprörda.
2006-10-21

    inmeddiginålsögatkamel
Ja... Oj då.... Hmm....
2006-09-02

  Daniel_78 VIP
oj då,
2006-08-28

    ej medlem längre
fy skäms på dej!
2006-08-20

  Karin Rosberg
Under hela dikten förstod jag och kunde känna din lust....över denna kvinna.......dråpslag i slutet; men en total överraskning!!! en thriller tycks det......Jo, jag gilla den!!!
2006-08-11

  Bissen
Det här är bara hemskt hemskt hemskt och känns helt sjukt att läsa... Hur fan kan man skriva något sånt här??! Mår illa
2006-07-20

    ej medlem längre
detta är ju inte bara ord det är vidrigt, äckelpotta där !
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lidberg
Johan Lidberg