Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aldrig mera dumheter!

 

Aldrig mera lögner!
Aldrig mera dumheter!

Aldrig mera fiasko!
Aldrig mera lidande!

Önskar jag mig själv

Mitt liv skär i hjärtat
Den våldtar drömmen inom mig

Mina ord
Lider och dör utanför

Jag är övermättat!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2014-08-12 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP