Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min aska kallar på mig

 

Från en själ i en kropp som existerar på sorg
Och svält

Till ett liv av ensamhet
Och aska

Kallbrand!
Kalldöd!

Kallvärld!
Kallhjärta!

Min aska kallar på mig!
Fly världen för livet!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2014-08-12 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP