Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utan röst

 

Som döden,
Faller den första blicken i drömmen
Håller sig med vita förmaningar på räcket

Och sen dör utan röst




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2014-08-12 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP