Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Burroughs


Kanske ett virus


det är begrundandet och vägen
de tusen tennsoldaternas tårar
och galenskapen i att bli stående i dörren

eller

så är det bara ett virus, en sjukdom
detta att bli stående där linjer vävs och söker

den yttersta randen av himlen




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 124 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-12 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP