Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är från google och redigerad av mig i photoshop!


Listen to eternity!

Waiting for things to happen
Listen to eternity

Strongly feel the wind
Of souls in between the rips of time

Tasting life in the moment
Don’t regret a thing




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 235 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-12 17:13



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så väldigt sant och bra skrivet!
2014-08-15

    ej medlem längre
Fint budskap.
2014-08-13

    Dan Myrbeck
Good - especially:

Listen to eternity

2014-08-13

  ResenärGenomLivet VIP
Man lär av det som händer i livet...fint...
2014-08-13

  Anna Nickolausson
Man ska aldrig ångra för det som varit kan man ändå inte förändra :) sant budskap du ger
2014-08-13

    ej medlem längre
Starkt och fint budskap.
2014-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Så skall livet vara!
2014-08-13

  ULJO
Fint budskap i denna förträffliga text
2014-08-13

  Angel of love
Ingen idé att ångra nått, skadan har ju redan skett.
2014-08-13

  anits VIP
Starkt och mycket fint skrivet!
2014-08-13

  Carina Bendix
Ja, så ska man tänka. Då mår man bäst.
2014-08-12

  louisegirl
Inte ångra det
som redan är gjort..
Fint skrivet!
2014-08-12

    ej medlem längre
Starka fina ord.
2014-08-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett gott råd! Gjort är gjort!
2014-08-12

  Teresia Ridell
Fyllt av lust och frihetskänsla... Underbart !
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin