Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shanatsi - linjer från den gula staden III


söker du tröst broder?

här finns ingen tröst att finna.. bara sanden som rör sig och det eviga regnet..

söker du tröst broder?

vet du inte att galenskapen drabbat oss alla..
och vid vattnet gråter elefanterna... över oss och människan..




Prosa av AgnesP
Läst 232 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-08-12 19:37



Bookmark and Share


  Magnus 7.0
unbifcckninglivöbölt bra!
2014-08-16

    ej medlem längre
Gryyymt bra!!
2014-08-12

  madinsane
du är mästerlig på det här.
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP