Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BERÖRD AV MIG

 

Änglalik

svävar jag

genom

rymden

 

ser dig

sova

solbrun

på vita lakan

 

min hand

smeker

fjäderlätt

din nakenhet

 

du ler

i drömmen

berörd

av mig

 

imorgon

ska din röst

älska mig

änglalikt




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-13 17:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart fint!
2014-08-14

    ej medlem längre
Ännu en fin text från din hand..
2014-08-14

  Petter Wingren
Kärlek i högsta grad kroppslig men så trancendent att den nätt och jämt landar i kroppen. En rysning av beröring.
2014-08-14

  Angel of love
Så ljuvligt vackert.
2014-08-14

  bittemi VIP
Nära och fint!
2014-08-13

    ej medlem längre
Åh, så vackert!
2014-08-13

  Lehva VIP
Ömsint, sensuellt och kärleksfullt:-)
2014-08-13

  Connie
Underbart varmt och kärleksfullt skrivet!
2014-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
Texten förmedlar värme och närhet.
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP