Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vore en dröm

 

Jag vill till friheten!
Jag vore en dröm!

Så kanske jag snart skulle tro
Att människans liv bestod av bara kärlek

Tusentals sjungande barn i en äng
Tusentals fria drömmar i en äng

Vore vara rättvis att sjunga för min frihet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2014-08-13 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP