Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utanför dörren står en naken man

 

Lugn
Och
Bestämd

Naken
Och
Bestämd

Står
Döden
Utanför alla dörrar

Väntar!
Väntar!
Väntar på rätt tillfälligt!

Jag kommer till ER när jag har bestämt mig!
Utan tillstånd
Utan nåd

Jag är den som befriar människan från sin grymhet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2014-08-13 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP