Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitprat

är inte i min smak
Jag skitpratar sällan
Och är inte värsta gnällarn

Skitprat
är det bästa jag vet
Ni håller väl om det
Skitprat




Fri vers av claes fredelius
Läst 142 gånger
Publicerad 2014-08-13 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius