Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utopisk

Du är mig ouppnåelig,
som en profet.

Samtalen med dig strömmar ur mig oralt,
så som du bemöter mig blir varelsen av dig from.

Blicken är utav det klaraste vattnet,
aldrig så skarp har mig mött.

Snart tar du mig igenom pånyttfödelse

Du talar om en resa,
du har gjort flera.

Stycken av min kropp kommer att lossna i block

Hur kan du vara mig ouppnåelig och gudfruktig?
Så som du kyler mig

Jag måste skriva om dig
berätta om dig,
så när på dagen 3000 år från nu
Hon berättar om dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av fjärilarärblommorsomdruckitvin
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-13 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjärilarärblommorsomdruckitvin
fjärilarärblommorsomdruckitvin