Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samlade tankar.


Uppvaknande

Trumvirvel efter trumvirvel.

Lyssnar till mitt tomma liv.
Åter till hyllorna ska vi alla en gång,
tyst sång,
invävt i ditt varma bröst.

Trumvirveln väcker dig igen,
ur din djupa dvala,
och säger dig vart du varit.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-13 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg