Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Riktade tankar.


Kampen

Den tomma väggen tittar inte tillbaka!

Släng din blick,
bland alla lämnade idéer och tankar,
kylda av morgonfrost.

De som vilar ensamma inför tomheten,
tystnaden,
tröttheten,
yr med sina fjädrar från ena änden av gatan till den andra.

Gatan ser på.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 262 gånger
Publicerad 2014-08-13 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg