Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inne i horisonten

 

Inne,
I horisonten
I horisontens transparenta zonen

Finns jag
Finns min själ
Finns mina drömmar

Bundna i evigheten och har ett värdig liv




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2014-08-14 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP