Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En droppe hat räcker att bränna hela existensen

 

En droppe hat ur människan religion, (gud)
Sänker hela människans trovärdighet som medmänskligt
Sänker hela människans värde som intelligent

En droppe hat gör av själen till stål
Omvandlar religionens budskap till heliga krig
Och ifrågasätter om verkligen gud älskar sin egen skapelse?

!!!
???
!…?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2014-08-14 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP