Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fundersam simtur.


Flytande tankar

Simmandes i havet

kan du inte urskilja din skugga.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 234 gånger
Publicerad 2014-08-14 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg