Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Råd till den sorgsene.


Ljus

Där dunklet råder

Är en ficklampa till din hjälp.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 245 gånger
Publicerad 2014-08-14 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg