Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att borttränga.


Framtiden

Innan snittet dras,
genom områden av grönska i mitt liv,
tar jag ett bloss
för att fira framtiden.

Otrygghet skär ett rakt snitt över ömt liv.
Gamla blodröda känslor letar sig ner,
från arm,
till gata,
till avlopp.

Där får de vila,
i en grav av avskum.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-15 07:51



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Känns lite skrämmande,
farligt, men positivt.
Släppa taget, och landa i något okänt men bra.
2014-08-25

  Tina-sol VIP
Skönt skrivflow du har nu.
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg