Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa flickor

med skötet instängt i avklippta
jeans
Med Edits ord: "Jag ingen kvinna
Jag är ett neutrum..." men...
ung knoppande blomma
förbjuden men intagande söt
Vart tog de blommigt flygande
klänningarna vägen?
Den som allting döljer
och fantiserar




Fri vers av claes fredelius
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-15 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius