Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Genom den måste

 

Man,
Måste gå genom hav och land
För att komma fram till sanningen

Vissa människor visar ingen intresse att komma närmare sanningen
Andra människor går halva vägen till sanningen
Och det finns de bränner sig för sanningens skull




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2014-08-15 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP