Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Min vän i fjärran!

Min vän i fjärran som jag tänker på ibland
Känner du att jag sitter där bakom dig?

Jag famnar dig varmt och håller dig mjukt
Jag finns för dig just NU och i evig tid

Slut bara dina ögon känn min beröring
Jag viskar sakta till dig att allt är ok

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 425 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-08-15 18:16



Bookmark and Share


  Lärling
Mycket fint!
2014-08-18

  Ljusletaren
Så gosigt fint /kram
2014-08-18

  ULJO
Skön känsla du förmedlar
2014-08-17

  Destino
Av alla fina dikter du skrivit den här kunde man känna på
Underbart
Leer
Njuter av dessa rader
Lycklig är den vän
Som har någon så underbar som tänker på en...
Kram
2014-08-17

  Junia VIP
Så skönt med en sådan vän!
2014-08-16

  Michaela Dutius
En vän i fjärran bor som ingen annan i vårt hjärta.
Ömsint och vacker text!
2014-08-16

    ej medlem längre
Så fint - vänskap är bäst!
2014-08-16

  bittemi VIP
Varmt , mjukt och fint
2014-08-16

  Teresia Ridell
Jaa..så fint ! Vänskap..värme som kan ges på så många sätt.. Viktigast att man ger av sann inre glöd..så kan ju även att ge på avstånd kännas nära..
2014-08-16

  Ingrid Trolle
Rakt in i våra
hjärtan så mjukt
och ömt!
2014-08-16

    ej medlem längre
Så ljuvligt.
2014-08-15

  anits VIP
Så fint och ömsint!
2014-08-15

  Carina Bendix
En text som sprider värme och trygghet omkring sig. :)
2014-08-15

  Fem hjärtan VIP
Så omtänksamt och ömt..känns äkta!
2014-08-15

  Maj-Lis VIP
Ömt och vackert
2014-08-15

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2014-08-15

  Connie
Ljuvlig känsla du förmedlar!
2014-08-15

  bumerang
Du förmedlar en ömhet
Som känns så äkta.
Man vill bara bli omsluten.
2014-08-15

  WyS VIP
Öm beskrivning!
2014-08-15

  Rise Little One
Härligt för någon att ha en sån vän som du :)
2014-08-15

    ej medlem längre
Underbar att ha en sån vän.
2014-08-15

  louisegirl
Känner känslan ;)
Fint skrivet!
2014-08-15

  Angel of love
Så ömt och vackert. En känsla som känns.
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin