Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag kommer




En dag kommer då även du fattar

Att vi alla behöver mat för dagen

Om vi så skall tigga-råna eller mörda!



De flesta av oss levande vill ju leva!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-15 23:53



Bookmark and Share


  aol
Så är det den som är hungrig blir farlig, bra skrivet vännen
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt