Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck

Avtryck från livet
finns kvar i minnet
de förföljer

Vi bär med oss dessa
på vår vandring
genom livet

Finns där som skärvor
som glimtar till




Fri vers av AA VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-16 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP