Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Erfarit smärta
grader av smärta

Vid en viss gräns förtär
smärtan

Vid en annan gräns
blir den uthärdlig
den blir vardaglig

Man lever i nyanserna.




Fri vers av AA VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-16 01:56



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Ja nyansen mellan undvikande av smärta & att vältra sig i den är den vardagliga mitt emellan ytterligheterna. Bra där!
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP