Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag via google!


Exklusivt erbjudande!

Exklusivt erbjudande
Rör om I livet mixa stort

Bota dig själv är nästa steg I agendan
Muskel stretch och hjärngympa




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-16 13:59



Bookmark and Share


  Junia VIP
Hjälp till självhjälp där det möjligt är.
2014-08-16

  anits VIP
Ja, det blir väl det så småningom!
2014-08-16

  Ingrid Trolle
Vissa saker "fixas" inte,
framför allt inte av en själv.
Hoppas att du fick vettig
hjälp och inte bara "goda råd"!
2014-08-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, tänk om det vore så lätt!
2014-08-16

    ej medlem längre
Ja du - stämmer precis!
2014-08-16

  Marita Ohlquist VIP
Egenvård! Kan själv!
2014-08-16

  louisegirl
Ja, blir mer och mer vanligt..
2014-08-16

  Teresia Ridell
Ligger väl lite i tiden...att "fixa" sig själv.."ensam är stark".. Eller inte..fast bygger var och en sig något starkare efter egen kraft blir vi ännu starkare och friskare tillsammans !
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin