Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AV KÄRLEK BUNDEN

 

Sänder

ett

gåvobrev

till

din dag

 

att

du får

bruka mig

när

du vill

 

helst ofta

 

att

du får

ta mig

hur

du vill

 

helst länge

 

att

du får

binda mig

av

kärlek

 

Min älskare för alltid




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-16 17:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleksfullt !
2014-08-17

  bittemi VIP
Generös kärlek! Vackert
2014-08-17

  Lars Hedlin
Ett ömt brev med känsla!
2014-08-17

  Lehva VIP
Bara den som älskar och är älskad kan skriva så. Mycket vackert.
2014-08-17

  M M Mannheim VIP
Din älskling är lycklig han!
2014-08-16

  Marita Ohlquist VIP
En speciell gåva till en speciell person.
Underbart.
2014-08-16

    ej medlem längre
Ett sånt vackert och generöst gåvobrev!
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP