Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IMSE VIMSE SPINDEL

 

Stor svart

spindel

springer fort

 

rädd

för

mina fötter

 

var

inte rädd

min vän

 

det finns

värre kryp

att döda

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-18 17:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA presis så!
2014-08-19

  Marita Ohlquist VIP
Text med mörk underton!
2014-08-19

  Lehva VIP
Wow...suggestivt och snyggt.
2014-08-18

  Petter Wingren
Vilka kryp ska känna sig träffade av denna hotfulla ton?
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP