Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sökandet efter en människa

 

Jag söker,

Jorden runt
Himlen över
Existensen runt

Efter,

En MÄNNISKA!
En medmänniska!
En värdigt människa!

Hjälp mig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2014-08-18 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP