Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min första promenad i Stockholms stad

 

December 1997 tog jag min första promenad i Stockholmstad

(vilken härligt stad)
(vilken härligt doft av vikingarna)

(Vilken dröm upplever jag på riktigt)
(Vilken tur har jag att jag kom till Sverige)

Så vad min känsla då!

Nu dofter staden ej längre vikingar!
Nu klär sig staden mer som mellanöstern!

Jag flydde för livet mellanöstern!

Nu tar jag ej längre några promenader i Stockholm stad!
Numera heter Stockholm the capital of middeleast!

Numera Stockholm är islams huvudstad och en terrorbas för IS

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2014-08-18 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP