Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stunder för oro

 

Stund för stund
Lägger åldrandet sin tunga skugga över kroppen
Och gör den ej tillgängligt längre

Klocka!
Tickar!
Tickar!

Stillheten tar över mitt liv
Ej välkommen längre till samhället!
Ej värdig längre för samhället

Stunder för och av oro att tänka på!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2014-08-18 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP